Profi ingatlanközvetítők legjobb eszköze, segíthet neked
2023. január 30. írta: I Love Buda

Profi ingatlanközvetítők legjobb eszköze, segíthet neked

 

 Most már biztosan kijelenthetjük, hogy véget ért az utóbbi évek folyamatos ingatlan áremelkedése. Teljesen más piaci környezettel kell számolnia annak, aki az ingatlanpiacra lép, illetve nekünk közvetítőknek is érdemes átgondolni a lehetőségeinket. Az is biztos, hogy az elmúlt évektől eltérő értékesítési stratégiára lesz szükség, nem lesz elég egy insta posztban meghirdetni az adott ingatlant. Ahhoz, hogy elérjük a viszonylag kevés ingatlanpiacon bóklászó vevő közül azt, aki pont a mi lakásunkat, házunkat keresi, sokkal nagyobb és jobb minőségű munkára, hirdetésekre lesz szükség.

 Lassan elindul a szelekció az ingatlanközvetítők között is, viszont az a jó hír, hogy egyre nagyobb szükség lesz majd azokra a szakértőkre, akik valóban képesek, a sokat emlegetett hozzáadott érték megteremtésére. 

 

Profi megoldások, jobb ügyfélélmény

 Ha abból indulunk ki, hogy a vevők és tulajdonosok is egyre kevesebb időt tudnak szánni arra, hogy bemutassák, illetve megtekintsék az adott ingatlant, akkor az is egyértelmű, hogy azzal tudjuk segíteni őket, ha minél több és pontosabb információt biztosítunk a számukra. 

 Az ingatlanséta az egyik legjobb megoldás erre a problémára, de nézzük mit is tud és miért lenne érdemes használni ezt az ingatlanos kollégáknak.

 

A virtuális ingatlanséta remek megoldás

 

Integrálható az ingatlan.com rendszerébe. 

Szerinted egy komoly érdeklődő kit fog felhívni, amikor sokan hirdettek egy lakást? Azt aki a telefonjával kattintott párat, vagy azt, aki mellékelt egy virtuális sétát, rengeteg információt biztosítva a vevő számára. Ne felejtsük el, hogy külföldről, illetve vidékről is vásárolhatnak ingatlant és nekik mindenképpen jól jöhet egy ilyen tájékoztatás.

 

Lehetőséged van a pontos méretek megszerzésére. 

A programon belül van funkció arra, hogy bármilyen távolságot le tudj mérni az ingatlanon belül.Nyílászárók, falak méretei, sarkok távolsága, szóval pontos képet kaphatsz. Ez megint csak nagy segítség azoknak, akik esetleg átalakításon felújításon törik a fejüket.


Pontos alaprajzod lesz, hiszen az egész teret befotózza és ez alaprajz formában is megjeleníthető, akár forgatható, 3D-s formátumban is.

adobestock_224684766-web.jpg


Remek képeket vághatsz ki belőle, hiszen mindegyik nézetet kifotózhatod, majd jpg formátumban mentheted és használhatod a hirdetésekhez.

 Rövid videóid lehetnek, amiket automatikusan elkészíti neked a program, utána, ha van kedved akár zenét vagy szöveget is tehetsz alá, így is bemutatva az adott ingatlant.

 Nem csak az ingatlant járhatod körbe, hanem a környéket is, akár udvart, utcákat, parkolót. Helyezhetsz el tag-ek formájában kattintható linkeket, ahol a környéket a lehető legrészletesebben be tudod mutatni. A környékbeli iskolák, éttermek weboldalait is beillesztheted, így akár külföldről is tájékozódhat az érdeklődőd, de bölcsi, bevásárlóközpont, minden megjeleníthető.


Én tökéletesen biztos vagyok abban, hogy a megváltozott piaci helyzet tőlünk is, illetve az eladóktól is más hozzáállást kíván, mint az elmúlt időszak, miután sokkal kevesebb vevővel számolhatunk. 

Nehezebb őket megtalálni, illetve felhívni a figyelmüket az a mi ingatlanunkra, de ennek egy kimondottan jó lehetősége az ingatlanséta.

 

Milovecz Laci 

budai ingatlanközvetítő

A bejegyzés trackback címe:

https://ilovebuda.blog.hu/api/trackback/id/tr5518034514

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása