Ettől szörnyű, a Szentendre Budapest bringaút
2021. április 25. írta: I Love Buda

Ettől szörnyű, a Szentendre Budapest bringaút

Manók, szellemek, mindenféle népek, az ártéri erdőben

Ma már egyértelmű a street art létjogosultsága, hiszen a legal falak kimondottan jó terepei ennek a művészetnek és remek alkotások születnek ezeken a helyeken. Gondolom keveseknek kell bemutatni, a Filatorigát környékét ebből a szempontból.

Megszületett a Susnyás szobrászat

 

Úgy látszik viszont, hogy lassan meg kell barátkoznunk a susnyás szobrászattal, vagy is azzal a művészeti ággal. aminek elképesztően jó példáját láthatjátok itt. Az alkotónak nem ez az első produkciója. Az ő nevéhez fűződik, a Római parti kőkert is. Legalábbis erre utal, az itt elhelyezett Facebook elérhetőség. Ezeket a szobrokat, a Budakalászt Szentendrével összekötő ártéri erdőben, ti is megnézhetitek. Amennyiben nincs rá lehetőségetek, pörgessétek végig az albumot, tetszeni fog, ezt garantálom.

Itt találod a szörnyeket, a minecraft karaktereket, de jobban jársz, ha elbringázol és élőben veszed szemügyre őket.

 

Sziasztok:

Milovecz Laci

Budai ingatlanközvetítő

A bejegyzés trackback címe:

https://ilovebuda.blog.hu/api/trackback/id/tr1116512630

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása