Igazam van vagy igazam van?
2018. április 15. írta: I Love Buda

Igazam van vagy igazam van?

Avagy FELÚJÍTSAM? De mi van, ha felújítom és a vevő más csempét szeretne?

great_gatsby_trailer_leonardo_dicaprio-630x420.jpg

 

 

Az élet meglepően gyorsan igazolta, a pár héttel ezelőtt megírt bejegyzésemet. Az a lakás, aminek a képeit ebben a bejegyzésben látod, nem a piacnak készült, tehát a tulajdonos magának újíttatta fel. Több boldog agglegényévet kívánt itt eltölteni, ezért időt, pénzt, paripát, fegyvert sem kímélve, egy igazi masculin hangulatú otthont alkotott. A felújításra elköltött összeg súrolta a tízmillió forintot. Aztán egyszer csak az élet úgy gondolta, hogy Ámor képében jelentkeznie kell és amennyiben ez nem lenne elég, egy külföldi álláslehetőség is képbe került. Ha menni kell, hát menni kell, hozta meg a döntést a tulajdonos.

Személyes oldalam itt található

Megkeresett telefonon, mivel a vásárlásakor már jó kapcsolat, illetve bizalom alakult ki közöttünk, rám bízta az értékesítést is. Ő a piaci ár körüli összegben gondolkodott. Én mikor láttam a lakást, optimistább lettem. Fölé lőttünk és nyertünk. Erre a kategóriára több érdeklődőnk is volt az ügyfélrendszerünkben, illetve miután sikerült jól befotózni és propagálni, még több megtekintővel számolhattunk. Hát bejött. Szombati napon kilenc lakáskeresőnek mutattuk meg és a tetszési index alapján több ajánlatra is számíthattunk. ( Fontos még megjegyezni, hogy több érdeklődőnk is lett közben, de egyszerűen fizikai lehetetlenség volt megmutatni mindenkinek.) Meg is jöttek a szóbeli árajánlatok, számszerint négy. Nekünk csak annyi volt a dolgunk, hogy a legjobbat kiválasszuk és a szerződést papírra vessük, kezet rázzunk és örüljünk annak, hogy mindenki jól járt.

NAGYON FONTOS!  

NEM AZ ÖSSZES VEVŐNEK AKARUNK MEGFELELNI, HANEM ANNAK AZ EGYNEK, AKI BELESZERET, NEKI VISZONT MINDENT MEGTESZÜNK, HOGY KOMFORTOSAN ÉREZZE MAGÁT.

Igen, ez megint egy nyer-nyer helyzet, amire büszkék lehetünk.

 

nevtelen.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://ilovebuda.blog.hu/api/trackback/id/tr2313836388

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása