A HÁROM LEGFONTOSABB LÉPÉS, HA NEM SIKERÜL ELADNOD INGATLANOS NÉLKÜL
2018. május 25. írta: I Love Buda

A HÁROM LEGFONTOSABB LÉPÉS, HA NEM SIKERÜL ELADNOD INGATLANOS NÉLKÜL

Előfordulhat, hogy a dübörgő ingatlanpiacon sem sikerül saját erőből a lakásodat eladnod, -ma az esetek 70%-ában ez a helyzet, tehát nem te vagy ügyetlen- viszont az idő egyre inkább sürget téged. Egy vasárnap délután, amikor a 14. nézelődő is a nemlétező negyedik szobát kereste és azért nem mentél le a Balatonra, mert neki csak ez a nap volt jó, azt mondod ennyi. Nem bírod az ingatlanosokat, hiszen az első héten széttrollkodták a napjaidat, de úgy tűnik, mégis kell valaki, aki leveszi ezt a terhet a válladról.

sad-man-2857248_1280.jpg

HOGYAN TALÁLOD MEG AZT AKI SEGÍTENI TUD?

Viszonylag egyszerű dolgod van, mert minden közvetítő hirdet az internetes felületeken, tehát látható a munkája minősége és az, hogy melyik területen dolgozik. Keress rá arra a környékre, ahol az eladó ingatlanod helyezkedik el, és nézd meg az ott hirdető kollégákat. Kinek vannak jó képei, (a tiéd is ilyen minőségben fog kikerülni a piacra) alaprajza, leírása. Amikor egy referensnek egy kerületben van 15-20, jól reprezentált ingatlana, nagyon nem nyúlhat vele mellé az ember, amikor pedig emberileg is szimpatikus, akkor nem kell aggódni a továbbiakban.

Természetesen örülnék, ha engem érne a megtiszteltetés.

nevkartya.jpg

HOGYAN SEGÍTHETSZ NEKI TE?

Amikor a lakásodat felméri, fotózza, tegyél rendet. Ne legyen elöl semmi használati tárgy használt állapotban, ruhanemű, ételmaradékos tányér, stb. Adj lehetőséget arra, hogy a legjobb fényviszonyok között fényképezhessen. Mutasd be neki a lakásodat, legyen meg minden információja. Minden megbízási szerződést olvass el és értelmezz. Ha nagyon bonyolult (az sem véletlen), kérd meg, hogy hagyja nálad és nézesd át hozzáértővel. Még ma is vannak egészen elképesztő megbízási szerződések. NEKED A LEGJOBB AZ ESETI MEGBÍZÁSI SZERZŐDÉS, de itt olvashatsz a lehetőségekről.

HOGYAN TUDOD NYOMON KÖVETNI AZ ÉRTÉKESÍTÉST?

Beszéljétek meg, hogy mennyi időre van szüksége a hirdetések elkészítéséhez, hova fognak felkerülni, milyen portálokra? A megbeszélt időben kérd el a hirdetések linkjeit, ellenőrizd. Legfeljebb kéthetente kérj tájékoztatást, (ha magától nem jelentkezik), mennyi és milyen érdeklődés volt, hány kiajánlás ment ki a saját ügyfélkörbe, mik a visszajelzések?

Nos amennyiben ezeket sikerül megvalósítani és valóban elfogadod az ingatlanod referensét szakértőnek, akkor biztos vagyok benne, hogy a lehető legtöbbet fogja ő is megtenni érted és ez a cél.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ilovebuda.blog.hu/api/trackback/id/tr5313998910

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása