Értékteremtés kicsiben
2017. november 18. írta: I Love Buda

Értékteremtés kicsiben

Budai ingatlanközvetítőként ezt a megbízást kaptam

 

Referencia oldalam itt található, kattints!

Nem született még ebben a blogban olyan bejegyzés, ami viszonylag újabban épített vagy átépített házról, lakásról szólt volna. Pedig ugyanúgy értékek teremtődnek, mint régen, csak talán kevésbé vagyunk rá fogékonyak. A mai bejegyzés egy ilyen lakásról fog szólni.

24655968_126522608_l.jpg

A Kapitány utca egyik házában, a tetőtéri padlásba álmodott valaki nagyot. Volt egy vízió, némi készpénz, elhatározás, stílus, bátorság, hitel, vágy és még ki tudja mi. Komolyan, ebben a szakmában láttam már sok mindent, de a legnagyobb elismerésem annak, aki van olyan vagány, hogy egy padlásba otthont lát. Belépek egy ilyen helyre, amikor a tetőcserepeken átszűrődő sápadt fényben galambürüléket kerülgetek és más pedig azt mondja, hogy ebből lesz az otthona. Nem csak mondja, meg is csinálja. Milyen? nos itt megnézheti bárki Kicsit ez hiányzik belőlünk szerintem, a meglátni, elképzelni, megvalósítani és ezzel új értéket teremteni. Aztán, ahogy ez lenni szokott, odaszegődik a szerencse is, hiszen most még a környék kicsit kopottas, de ma már tudjuk, hogy megújul megszépül, tehát a lakás befektetésként is meghozza a remélt hasznot. Szóval ha egy csendes (ez komoly) gyönyörű otthonra vágysz lehet, hogy érdemes ránézned, ha nem akkor is biztos lehetsz benne, hogy alkotni baromi jó dolog.

nevkartya.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://ilovebuda.blog.hu/api/trackback/id/tr1213288849

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása